Gezocht en gevonden

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, testmateriaal of zelf naar intervisie of supervisie? Misschien vind je het hier dan terug.


20/11/2018 Praktijkruimte te huur in Hasselt

Ik stel mijn beschikbare ruimte open voor een collega die op zoek is naar een gezellige, warme en rustige praktijkruimte in hartje Hasselt. De ruimte zal maximaal aan 1 of 2 personen extra verhuurd worden voor een beperkt aantal dagdelen. Ideaal voor een starter of bijberoep als psycholoog, coach, counselor of therapeut. 

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Alma Coaching, Kitty Messiaen 0483/03 93 30 of mail naar info@almacoaching.be
 

13/11/2018 Ik ben op zoek naar mensen met een passie voor psychologie die deze passie willen delen met de kinderen van TADA Molenbeek op zaterdag 19/1, 26/1 of 2/2/2019.

U leest méér over TADA op onze website en facebookpagina. Deze video (samengevatte reportage van Koppen) geeft alvast een korte blik achter de schermen van TADA. 
Hannah Leyns (0496 97 22 40)
 

31/10/2018 Wij bieden een consultatieruimte aan voor zorgverleners

Ik ben apotheker Thomas Van Cutsem, werkzaam in Apotheek Herfelingen (Vlaams Brabant, Pajottenland). Naast deze nieuwe apotheek is er een afzonderlijke (consultatie)ruimte, waarvan de grote glazen deuren volledig geopend kunnen worden om die ruimte te betrekken tot de apotheek, of volledig gesloten kunnen worden (met stores voor privacy) voor consultatie's. Deze ruimte beschikt over een aparte ingang, met videofoon, wachtkamer en toilet. De zichtbaarheid is enorm: op een grote baan met veel parkeerplaats, een grote vitrine met zicht op de straat en de nabijheid van de apotheek die ook 's nachts verlicht blijft.

We verhuren deze ruimte aan zorgverleners. Vandaag gebruikt een diëtiste ongeveer 2x per maand de ruimte en is er ook een ortho-prothesist op afspraak ter beschikking. Maar we bieden deze mogelijkheid ook aan extra zorgverleners, in andere domeinen (podologen, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, audiologen, tabacologen, ... ), die ons team kunnen versterken! De verhuur kan gebeuren op sporadische of op regelmatige wijze, naar gelang de behoeften.

Meer info op onze website www.apotheekherfelingen.be/nl/consultatieruimte.html of op onze fb pagina.

Indien we een nieuwe samenwerking aangaan, zal er gebruik kunnen gemaakt worden van onze facebook pagina, website en TV scherm in de apotheek, alsook de doelgerichte mondreclame aan de balie om zoveel mogelijk potentiële klanten/patiënten te bereiken.

 

31/10/2018 WPSSI III te koop of te huur gezocht

Aangezien de SON-R vanaf januari 2019 niet meer op de limitatieve lijst logopedie staat, ben ik op zoek naar de WPPSI III om de aanvragen voor terugbetaling logopedie te kunnen doen voor mijn collega-logopedisten. Liefst zou ik een WPPSI-III overkopen, maar de volledige testkoffer huren is zeker ook een optie (regio Diest Herk-de-Stad Lummen Scherpenheuvel). Als je mij hiermee kan helpen, mag je me steeds mailen op marlies@liaan.be 

 

10/10/2018 Te huur regio Antwerpen of in overleg regio Voorkempen: SON-R-2-8 en ander psychodiagnostisch testmateriaal

Volledige testkoffer SON-R 2-8 inclusief 1 set testformulieren - 80 per 5 dagen - prijs voor andere levertermijnen overeen te komen. Mail naar tine_slootmans@msn.com voor meer info aangaande de verhuurmodaliteiten. 
Ook materiaal voor afname WISC-V en WAIS-IV beschikbaar, alsook handleidingen van de WISC-III en SON-R-6-40. 
 

4/10/2018 Vragenlijst met betrekking tot 'De therapeut van de toekomst'

“QIT (Quality in Treatment) is bezig met het verkennen en het vormgeven van ‘De therapeut van de toekomst’. Psychotherapie is en blijft een ambacht, iets voor vakmannen en –vrouwen, en tegelijk komen allerlei innovaties op IT-gebied in snel tempo op ons af. We willen onderzoeken hoe we dit prachtig ambacht kunnen verbinden met innovatieve technologie.

Momenteel zijn we bezig met een haalbaarheidsstudie, met de steun van het VLAIO (Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemen), die vertrekt van de vraag: welke kansen en uitdagingen zien de betrokken actoren uit de geestelijke gezondheidszorg in het integreren van online zelfhulp tools in het reguliere hulpaanbod?

We zijn benieuwd naar uw mening hierover. De bevraging vraagt een 15-tal minuten van uw tijd, en werd gestuurd naar een selecte groep van cliënten, hulpverleners en beleidsmakers.

Alvast bedankt voor uw tijd!

Om de vragenlijst in te vullen, klikt u op deze link: https://goo.gl/forms/kLia1PrvtwLGEJq02

 

20/09/2018 Praktijkruimte te huur in Lokeren

Praktijkruimte te huur in Lokeren, per dagdeel met een maximum van 2,5 dagen. Meer info via mijn website: https://viacognito.com/praktijkruimte-te-huur/

 

13/09/2018 Testmateriaal te koop

Wegens verhuis naar het buitenland stel ik volgend materiaal te koop:

WNV, Tea-ch, WISC-III

Prijs overeen te komen. Beschikbaar te Zellik (Asse). Contact: herremancharlotte@hotmail.com

 

05/09/2018 Testmateriaal te koop

Wegens stopzetting van het aanbod diagnostiek, kan ik volgende testen verkopen. Het testmateriaal zit soms nog in de verpakking of is zo goed als nieuw.

Tea-Ch
Bourdon-Vos: testformulieren en scoringsformulieren
Blokjes van WISC-V
D-Keffs: Handleidingen, stimulusboek en testformulieren: Tower of London en 20 Questions
             testformulieren: Design fluency Test en Trial Making Test
Prijs overeen te komen
Veerle Roggeman 
Klinisch psycholoog - gedragstherapeut - EMDR
772108363

 

29/06/2018 Praktijkruimte te huur in Gent

Meer informatie vind je hier: verhuur_praktijkruimte_kairos.pdf

 

16/06/2018 Praktijkruimte te huur in Antwerpen

Meer informatie vind je hier: advertentie_verhuur_praktijkruimte.pdf

 

03/06/2018 Praktijkruimte te huur te Leuven

Praktijkruimte te huur voor twee dagen (donderdag en vrijdag) in de week.
Centrum van Leuven. Martelarenplein 20E.
Contacteer Josianne Davidse op 0474/10.79.89 

 

27/05/2018 Praktijkruimte te huur te Leuven

20180516_zoekertje_gespreksruimte.pdf

 

01/05/2018 Praktijkruimte gezocht

Onze bestaande praktijk (Centrum voor Neuropsychologie, www.cvnp.be ) is op zoek naar extra ruimte in regio Brugge. 
Concreet zoeken we een collega die een of meerdere dagdelen in de week de praktijkruimte beschikbaar kan stellen voor ons. Belangrijkste is dat we een bureau nodig hebben, met voldoende licht (gezien we vaak neuropsychologisch onderzoek uitvoeren). We horen graag als dit mogelijk is bij u, en aan welke voorwaarden. 
 
Graag bericht naar info@cvnp.be indien je hier mogelijkheden in ziet of graag extra info wil. 
Alvast dank, 
mvg, 
Camille De Schaepmeester & Wouter Lambrecht
Klinisch neuropsychologen
 

 

 

 

 
 

Zelf een vacature of zoekertje toevoegen?

Stuur hiervoor een e-mail naar de cel communicatie.

 • Vacatures
  • stuur je door als een PDF of weblink. Plak dus geen vacatureteksten in de mail zelf.
  • hebben best ook een deadline. Is die er niet, laat dan weten wanneer de functie is ingevuld. Zo blijven alle vacatures op de website up to date.
 • Zoekertjes
  • kan je rechtstreeks via mail doorsturen.
  • focusen op praktische vragen (zoals bv. de vraag naar intervisie, supervisie, de aankoop of verkoop van testmateriaal), open posities binnen groepspraktijken of verhuur van praktijkruimtes.

Zowel vacatures als zoekertjes worden standaard na 2 maanden verwijderd. 

Kostprijs

 • Deze dienst is gratis voor leden van VVKP. Bij grotere organisaties hoef je als lid niet noodzakelijk zelf de mail te sturen, maar moet je wel in cc staan.
 • Geen lid? Het plaatsen van een vacature of zoekertje kost € 75.