Gezocht en gevonden

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, testmateriaal of zelf naar intervisie of supervisie? Misschien vind je het hier dan terug.

11/07/2017 Onderzoek rond noden eerste lijn bij kankerpatiënten

Meer informatie en het invullen van de enquête vind je via deze link.

 

11/07/2017 Verhuur praktijkruimte te Kortrijk-Marke

verhuurpraktijkruimte17.pdf

 

19/05/2017 Onderzoek rond psychogene dysfagie

In het kader van mijn scriptie voor het postgraduaat Dysfagie ben ik op zoek naar verschillende zorgverleners die ervaring hebben met psychogene dysfagie. Via een kort interview wens ik een beter zicht te krijgen op het verloop van het diagnostisch en behandelingsproces bij psychogene dysfagie. Met dit onderzoek wil ik graag de ervaringen van de zorgverleners uit de praktijk vergelijken met wat er in de literatuur reeds beschreven is.

Voor de volledigheid van mijn onderzoek moet ik twee logopedisten, twee artsen, twee psychologen, twee kinesisten en twee diëtisten interviewen, die ervaring hebben met deze problematiek (minimum 2 patiënten met psychogene dysfagie in de diagnostische of behandelingsfase gezien hebben).

Heeft u ervaring met deze problematiek of kent u iemand die in aanmerking kan komen, dan mag u mij contacteren op het volgende e-mailadres: jvdb.logopedie@gmail.com.

Alvast bedankt voor uw interesse!

Julie Van den Broeck

 
 

Zelf een vacature of zoekertje toevoegen?

Stuur hiervoor een e-mail naar de cel communicatie.

 • Vacatures
  • stuur je door als een PDF of weblink. Plak dus geen vacatureteksten in de mail zelf.
  • hebben best ook een deadline. Is die er niet, laat dan weten wanneer de functie is ingevuld. Zo blijven alle vacatures op de website up to date.
 • Zoekertjes
  • kan je rechtstreeks via mail doorsturen.
  • focusen op praktische vragen (zoals bv. de vraag naar intervisie, supervisie, de aankoop of verkoop van testmateriaal), open posities binnen groepspraktijken of verhuur van praktijkruimtes.

Zowel vacatures als zoekertjes worden standaard na 2 maanden verwijderd. 

Kostprijs

 • Deze dienst is gratis voor leden van VVKP. Bij grotere organisaties hoef je als lid niet noodzakelijk zelf de mail te sturen, maar moet je wel in cc staan.
 • Geen lid? Het plaatsen van een vacature of zoekertje kost € 75.