Gezocht en gevonden

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, testmateriaal of zelf naar intervisie of supervisie? Misschien vind je het hier dan terug.

20/03/2017 Deelnemers aan een vragenlijst

Ter voorbereiding van een studie rond hemispatiaal neglect, neemt een student Master in de Psychologie (Optie: Klinische en Gezondheidspsychologie) aan de KU Leuven een enquête af over de diagnostiek en revalidatie van deze aandoening. Voor deze studie zijn we op zoek naar neuropsychologen, ergotherapeuten, kinesitherapeuten en logopedisten die instaan voor de diagnostiek en/of revalidatie van hemispatiaal neglect bij CVA patiënten. We vragen jullie om online een enquête in te vullen die max. 15 minuten in beslag neemt. Deelnemers maken een kans op een cadeaubon van Fnac ter waarde van 20 euro. Meer informatie over de enquête vindt u op onze website: http://www.neuropsychologylab.be/index.php/enquete/

 

02/02/2017 Testmateriaal gezocht

Ik ben op zoek naar iemand die een WISC-III-NL en/of TEA-Ch verkoopt. Eventueel ook interesse in ander test- of therapiemateriaal voor kinderen.

Contactgegevens: Jolien Lecluyse, bereikbaar via mail jolien.lecluyse@gmail.com of telefoon 0478/478.377

 

02/01/2017 Collega's gezocht voor intervisie te Bornem-Willebroek.

Meer informatie via deze link: vacature_intervisiegroep_2017.pdf

 

02/01/2017 Testmateriaal te koop

Wegens stopzetting van privé-praktijk is volgend testmateriaal te koop: Family Relation Test, Children Apperception Test, en Wereldspel van Ojemann. Alles nog in intacte staat. Prijs overeen te komen.
Contactgegevens: Nadine De Wachter: nadinedewachter@telenet.be, 0470/897906 (nog tijdelijk in gebruik).

 

 

Zelf een vacature of zoekertje toevoegen?

Stuur hiervoor een e-mail naar de cel communicatie.

 • Vacatures
  • stuur je door als een PDF of weblink. Plak dus geen vacatureteksten in de mail zelf.
  • hebben best ook een deadline. Is die er niet, laat dan weten wanneer de functie is ingevuld. Zo blijven alle vacatures op de website up to date.
 • Zoekertjes
  • kan je rechtstreeks via mail doorsturen.
  • focusen op praktische vragen (zoals bv. de vraag naar intervisie, supervisie, de aankoop of verkoop van testmateriaal), open posities binnen groepspraktijken of verhuur van praktijkruimtes.

Zowel vacatures als zoekertjes worden standaard na 2 maanden verwijderd. 

Kostprijs

 • Deze dienst is gratis voor leden van VVKP. Bij grotere organisaties hoef je als lid niet noodzakelijk zelf de mail te sturen, maar moet je wel in cc staan.
 • Geen lid? Het plaatsen van een vacature of zoekertje kost € 75.