Save the date symposium Blended Care + oproep vragenlijst

01-03-22

Help mee de inhoud bepalen van het symposium 'Blended Care' georganiseerd door de opleiding 'Toegepaste Psychologie' aan Howest dat doorgaat op 2 juni 2022. Door de vragenlijst in te vullen kunnen we de inhoud van het symposium beter afstemmen op de noden die ervaren worden in de dagdagelijkse praktijk.

Vanuit Howest (Hogeschool West-Vlaanderen) – opleiding Toegepaste Psychologie is gestart met het project 'Blended hulpverlening in de geestelijke gezondheidszorg: naar meer (be)grip'. "Blended hulpverlening is de toekomst", maar wat verstaan we daar eigenlijk onder? Hoe kijken we als hulpverleners zelf naar deze evolutie en welke noden ervaren we in het aanpassen van onze praktijk?  

Als onderdeel van het project organiseert de opleiding 'Toegepaste Psychologie' aan Howest op 2 juni 2022 een symposium 'Blended Care' in 'The Penta' in Kortrijk. 

Op de hoogte blijven?

De inschrijvingen voor het symposium starten binnenkort. Als eerste op de hoogte zijn wanneer de inschrijvingen open gaan – en zo zeker zijn van een plek op je favoriete workshop? Laat nu je gegevens achter en je hoort snel van ons! 

Save the date

Zet alvast de datum 2 juni 2022 in je agenda en hou de webpagina in de gaten voor meer info. 

Bepaal mee de inhoud

Aan het symposium gaat een uitgebreide bevraging van het werkveld vooraf, zodat de inhoud écht tegemoet komt aan de noden die ervaren worden in de dagdagelijkse praktijk.

Help je ons er mee voor zorgen dat het programma zo goed mogelijk aansluit bij wat je nodig of interessant vindt? 

Deelname aan de vragenlijst neemt 10-15 minuten in beslag en is mogelijk tot 31 maart 2022

 

Vul de vragenlijst in