Oproep deelname e-learning

25-02-22

In het kader van een onderzoeksproject van Universiteit Gent en Kom op tegen Kanker omtrent de nazorg van pijn bij borstkankeroverlevers doen we graag een warme oproep om deel te nemen aan de e-learning.

In het kader van een onderzoeksproject van Universiteit Gent en Kom op tegen Kanker omtrent de nazorg van pijn bij borstkankeroverlevers, hebben we een e-learning ontwikkeld. De e-learning bestaat uit twee modules. Module 1 omvat een bio-psychosociale benadering van pijn met een luik rond preventie en diagnose. Module 2 licht een interdisciplinaire behandeling van pijn toe met verschillende therapiemogelijkheden. Daarnaast worden ook richtlijnen en handige tools voor in de praktijk aangeboden. Na iedere module is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een online casusbespreking samen met andere zorgverleners. 

De e-learning is bedoeld voor zorgverleners werkzaam in de eerstelijnsgezondheidszorg. Daarnaast zal de e-learning ook doorlopen worden door zorgverleners uit de borstkliniek van UZ Gent en AZ Maria Middelares. Dit biedt opportuniteiten om de transmurale samenwerking in de nazorg van pijn bij borstkankeroverlevers te stimuleren.

Help jij mee de nazorg bij borstkankeroverlevers te verbeteren? We doen graag een warme oproep aan zorgverleners die werkzaam zijn in de eerstelijnsgezondheidzorg om deze e-learning te doorlopen. Inschrijven kan via: yael.slaghmuylder@ugent.be. 

Bekijk de rekruteringsflyer en doe mee aan de e-learning