22-03-21
Website

Op verzoek van onze leden hebben we een aanpassing doorgevoerd in onze "zoek een psycholoog" - functie. Collega's die op hetzelfde adres werken kunnen aanduiden dat ze samen een groepspraktijk hebben zodat iedereen op die locatie getoond kan worden.

Het Vlaams Register van Klinisch Psychologen

De VVKP biedt al lang aan haar leden de mogelijkheden om hun diensten kenbaar te maken aan het brede publiek. Er is een grote vraag naar betrouwbare manieren om klinisch psychologen in de buurt te kunnen vinden. De zoek een psycholoog - functie van de VVKP - site is dan ook de referentie - site voor verwijzers en patiënten om een klinisch psycholoog bij hen in de buurt te vinden.

Als VVKP - lid kan je in je ledenprofiel een publiek profiel aanmaken, waar je ook meteen je portfolio kunt bijhouden rond je permanente vorming en bijkomende competenties. Als je je diensten wilt bekend maken aan het brede publiek, dan doe je hiervoor een aanvraag via register@vvkp.be.

Meer info over de werking van het Register

Wat is er veranderd?

Mogelijkheid groepspraktijk

Veel collega's werken tegenwoordig samen in een groepspraktijk. Dat is uiteraard een positieve evolutie. Verschillende leden meldden ons echter dat ze zich niet konden terug vinden in onze zoek - functie. Dit had te maken met het feit dat onze "google map" slechts 1 coördinaat kon weergeven. We hebben dit nu, op verzoek van de leden aangepast zodat iedereen zichzelf kan terug vinden.

Werk je samen met een collega op hetzelfde adres? Maak dan een groepspraktijk - profiel aan. Dit kan je doen op de volgende manier:

  • Iemand uit jullie groepspraktijk vraagt een code aan via info@vvkp.be
  • Ga naar je VVKP - ledenprofiel en maak duidelijk dat je tot deze groepspraktijk hoort door de code in te geven in de rubriek "Lid van een groepspraktijk?". Je vindt deze onder het tabblad "Publiek profiel"
  • Je kan nu de gegevens van je groepspraktijk verder aanvullen.
  • Deel de code met je collega's zodat ook zij duidelijk kunnen maken dat zij behoren tot de groepspraktijk

Op die manier zullen jullie allemaal getoond op de publieke "zoek een psycholoog" - functie van onze website.