Lid worden

Lid worden van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen biedt heel wat voordelen in de dagelijkse praktijk.

We vinden het echter vooral belangrijk dat klinisch psychologen deel uitmaken van een grotere psychologengemeenschap. Via het internet, werkgroepen en studiedagen willen we klinisch psychologen aanmoedigen om elkaar op te zoeken, kennis en ervaring met elkaar te delen en eigen (onderzoeks)projecten op te starten.

Gezamenlijk lidgeld: VVKP, BFP & EFPA 

De VVKP maakt, als grootste deelvereniging van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), deel uit van de European Federation of Psychologists Associations (EFPA). De lidmaatschappen werden dan ook aan elkaar gekoppeld. 

Vergeet niet je erkenning als psycholoog aan te vragen en te betalen bij de psychologencommissie.  De erkenning is nodig om legaal de titel van psycholoog te dragen.  Daarnaast is het een voorwaarde om een volwaardig lid van VVKP te kunnen zijn.  Normaal gesproken sturen zij, voor de leden die reeds een erkenning hebben, een mail met daarin de lidmaatschapshernieuwing.   

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht

Hoe verloopt de aanvraag en/of hernieuwing?

Heel eenvoudig. Klik op onderstaande link en doorloop het proces.

Als lid van VVKP ben je automatisch lid van de BFP, de Belgische Federatie van Psychologen en EFPA, de European Federation of Psychologists' Associations.