Het grootste netwerk voor klinisch psychologen in Vlaanderen

Netwerken
Dankzij je lidmaatschap behoor je tot het grootste netwerk van (klinisch) psychologen. 

(Klinisch) psychologen in Vlaanderen, België en Europa

Door je lid te maken van VVKP behoor je tot een wetenschappelijke en professionele vereniging die deel uitmaakt van de nationale koepel Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Europese koepel European Federation of Psychologists' Associations (EFPA). Op die manier draag je bij tot een betere uitwisseling van psychologische kennis!

 

Divisies en werkgroepen

Binnen de VVKP organiseren we inhoudelijke divisies rond specifieke terreinen en onderdelen van de klinische psychologie. Sluit je aan bij één van de divisies en help zo mee denken rond wat belangrijk is in jouw domein van de klinische psychologie. De divisies hebben een belangrijke, adviserende functie naar het bestuur toe. Vind je dat er een werkgroep ontbreekt rond een thema dat voor jou belangrijk is? Neem contact op met het bestuur en organiseer zelf je eigen werkgroep!

 

Zoek een klinisch psycholoog

Het register van klinisch psychologen biedt je een handig overzicht van collega's bij jou in de buurt. Het is dé verwijslijst geworden voor collega's huisartsen en andere zorgverstrekkers. Je lidmaatschap laat je toe om een aanvraag in te dienen om opgenomen te worden op het register. Meer info over de procedure kan je hier vinden. 

 

Psychologenkringen

De VVKP heeft haar leden georganiseerd in lokale psychologenkringen. Op die manier kan je handig netwerken met je lokale collega's, maar belangrijker nog, kan je meewegen op het lokale beleid. Je zal uitgenodigd worden door je lokale kring op basis van het werkadres waarmee je geregistreerd bent in het register van klinisch psychologen. Meer uitleg over de psychologenkringen van VVKP kan je hier vinden. 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht