We zijn gestart met onze lidgeldhernieuwing!

18-01-2019
Lid worden van VVKP
Vanaf dit jaar neemt VVKP haar ledenadministratie terug in eigen handen via een volledig nieuwe database. Hieronder kan je een aantal tips vinden voor een vlotte lidgeldhernieuwing. 

Email - adres is cruciaal!

De nieuwe database is zo gebouwd dat je geen dubbel lidmaatschap kunt aanmaken. We hadden daar namelijk heel wat problemen mee in de vorige database. Wanneer je email - adres gekend is in ons systeem, dan zal het systeem blokkeren en je waarschuwen:

- Je hebt immers al betaald. In dat geval kan je gewoon inloggen en je profiel aanpassen. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, je kan via je email een nieuw wachtwoord vragen.

- Je hebt nog niet betaald? Het kan zijn dat je wel gestart bent met het registratie - proces, doch dit niet hebt afgemaakt. In dat geval heb je van ons automatisch een mail gekregen met een gepersonaliseerde link om je registratie te voltooien. Kan je die mail niet terugvinden? Kijk dan even in je SPAM? Heb je geen mail ontvangen? Contacteer dan ons secretariaat via info@vvkp.be

Betaalbewijzen

We rollen onze database uit in verschillende stappen. In de toekomst gaat een betaalbewijs automatisch verstuurd worden na betaling. Dit is voorlopig nog niet het geval. Betaalbewijzen worden manueel gemaakt in de loop van het tweede kwartaal en naar u toegestuurd. Heb je om de één of andere reden je betaalbewijs toch dringend nodig? Neem dan contact op met Martine via martine.vandeweyer@vvkp.be

Login - gegevens

De login - gegevens die je ontvangt, zijn login - gegevens voor de nieuwe databank. Je kan hiermee je profiel vervolledigen. Dit profiel wordt echter nog niet getoond op de VVKP - website, maar wordt bewaard voor de lancering van de nieuwe VVKP - website. Op de huidige BFP - en VVKP - site wordt nog uw oude profiel getoond. Je blijft ook toegang hebben tot die profielen via je oude login - gegevens todat de nieuwe website wordt gelanceerd. 

Ben je echter een nieuw VVKP - lid? Neem dan even contact op met ons secretariaat via info@vvkp.be. Je ontvangt dan van ons login - gegevens voor de huidige sites. 

Opgelet, bij de lancering van de nieuwe VVKP - website later dit voorjaar worden de nieuwe profielen gepubliceerd. De oude profielen zullen niet automatisch hernomen worden, dus zorg ervoor dat uw nieuw profiel tijdig aangemaakt en ingevuld is!

Moet ik opnieuw registeren voor het Vlaams Register van Klinisch Psychologen

Als je al geregistreerd bent voor het Register, dan hoef je dit niet nog eens te doen. Wij kennen je kwaliteitslabels automatisch toe wanneer we de nieuwe website en bijhorende zoek - functie lanceren!

Ben je nog niet geregistreerd voor het Register? Doe het dan snel zodat cliënten en verwijzers je makkelijk kunnen terug vinden. Klik hier voor meer informatie over het Vlaams Register van Klinisch Psychologen!

Vernieuw nu je lidmaatschap!

Zo, nu ben je helemaal klaar om opnieuw lid te worden bij VVKP. We danken je alvast voor je steun om ons te helpen de belangen van de klinisch psychologen zo goed mogelijk te behartigen. Samen staan we immers sterker! Klik hieronder op de "Word Lid" - knop om lid te worden van VVKP - BFP - EFPA

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht