Start nieuwe cyclus Permanente Vorming Klinische Neuropsychologie

22-01-2019
De permanente vorming bestaat uit een interuniversitaire postacademische vorming tot het behalen van het getuigschrift van 'Permanente vorming in de Klinische Neuropsychologie. '

Deze 2-jarige universitaire vorming in de Klinische Neuropsychologie wordt georganiseerd door de Vlaamstalige universiteiten van Brussel, Gent en Leuven in samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Neuropsychologie (VVNP) en deze Divisie Neuropsychologie. Met dit initiatief komen we tegemoet aan een reeds jarenlange verzuchting vanuit het professionele veld naar een academische specialisatieopleiding inzake klinische neuropsychologie.

Zowel fundamentele thema’s als casuïstiek uit de klinische neuropsychologie worden gedoceerd en besproken.

De volgende interuniversitair georganiseerde permanente vorming Klinische Neuropsychologie vangt aan in het nu volgend academiejaar 2019-2020 en wordt aan de Universiteit Gent (UG) georganiseerd.

Alle kandidaten die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen dienen hun kandidatuur SCHRIFTELIJK in te dienen  ten laatste voor 1 juni 2019 ter attentie van Prof. Dr. G. Vingerhoets. Meer informatie vind je hier.

Op de website van VVNP vind je alle relevante informatie inzake toelatingsvoorwaarden, inschrijvingsmodaliteiten en studieprogramma.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht