Facebook live "Vraag het aan een klinisch psycholoog"

28-08-2018
Wist je dat Artsen Zonder Grenzen vorig jaar 52.736 individuele therapiesessies verzorgde in 24 landen? Om dit werk verder te zetten, zijn we steeds op zoek naar klinisch psychologen en psychiaters. Als je meer wil weten over de rol van een Artsen Zonder Grenzen-psycholoog en het leven op het terrein, volg dan onze Facebook live op dinsdag 28 augustus om 17u! Je kan er al je vragen stellen aan Lieselotte De Marez, HR verantwoordelijke voor de ‘pool’ van psychologen en psychiaters en psycholoog Nerissa Stoop, net terug van haar eerste missie in Congo. Hopelijk tot dan!

Naast artsen zijn wij ook steeds op zoek naar klinisch psychologen en psychiaters om te werken in onze projecten op het terrein. Onze voornaamste criteria zijn een diploma psycholoog,     2 jaar relevante klinische beroepservaring, tweetalig Frans/Engels en een sterke humanitaire motivatie.

Jammer genoeg weten nog niet genoeg psychologen dat wij hen nodig hebben en dat willen we graag veranderen. We houden daarom een Facebook live op dinsdag 28 augustus      om 17u. Deze kan gevolgd worden op Facebook maar ook op onze website.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht