15-12-19

Het bestuur nodigt je uit om je lidmaatschap te hernieuwen! Lees aandachtig onze lidgeldbrief en onze handige tips om je hernieuwing zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Het VVKP - bestuur nodigt je uit om je lidmaatschap te hernieuwen!

Beste collega,

We kondigden het reeds aan in onze nieuwsbrief: de periode voor het hernieuwen van je lidmaatschap is aangebroken! Vanaf nu kan je je VVKP lidmaatschap verlengen voor het jaar 2020. 
2020 is een jaartal dat tot de verbeelding spreekt. Wie de gewoonte heeft om projectmatig te werken, heeft waarschijnlijk al opgemerkt dat 2020 een jaar is waarin verschillende meerjarenplannen afronden of net opstarten. Bij VVKP is dit niet anders. Het beleidsplan 2017-2019 dat zich focuste op de uitoefening van een kwaliteitsvolle klinische psychologie zal in het voorjaar van 2020 opgevolgd worden door een nieuw plan. 

Lees de volledige lidgeldbrief

Nog geen VVKP - lid? 

Word dan nu lid!

5 handige tips voor een vlotte hernieuwing!

Tip 1: Ben je al lid van VVKP? Hernieuw via je hernieuwingslink

Hernieuw dan niet via de website, maar maak gebruik van de hernieuwingslink die je per mail (ma 16/12) werd toegestuurd! Op die manier staan je gegevens al ingevuld en vermijden we dat er dubbele profielen ontstaan.

Tip 2: Zorg dat je ledenprofiel up to date is!

Alvorens je hernieuwt, kijk eerst je ledenprofiel na! Misschien is je situatie veranderd, waardoor je recht hebt op één van onze kortingen? Bv. omdat je bent gaan samenwonen met een VVKP - lid. Door je ledenprofiel eerst te updaten, toont de hernieuwingslink je de meest accurate gegevens!

Tip 3: inspireer je collega's in je praktijk of je dienst!

Maak gebruik van onze groepskorting! Vanaf 5 leden krijgen jullie immers 25 € korting! Dit groepslidmaatschap is exclusief voorbehouden aan duidelijke organisaties van psychologen zoals een groepspraktijk of een psychologische dienst. Een kring komt echter niet in aanmerking aangezien zij al rechtstreeks middelen ontvangen van VVKP!

Tip 4: maak altijd gebruik van hetzelfde mailadres

Maak steeds gebruik van het mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat! Wil je een ander mailadres gebruiken? Pas dan eerst je ledenprofiel aan alvorens te hernieuwen (Tip 2). Op die manier vermijdt je om een dubbel profiel aan te maken.

Tip 5: groepsbeheerders, kijk eerst de samenstelling van je groep na!

Alvorens te hernieuwen, kijk eerst de samenstelling van je groep na! Moeten er leden uit geschrapt worden? 
Laat dit dan weten aan tin.siegers@vvkp.be

Moeten er leden uit toegevoegd worden? 
Geen probleem, dat kan je zelf doen tijdens het hernieuwingsproces. Let wel goed op dat je het mailadres gebruikt waarmee leden al geregistreerd staan bij ons (zie Tip 4). 

Vergeet jezelf ook niet toe te voegen als lid! Niet alle groepsbeheerders zijn immers leden (vb. secretariaat psychologische dienst).