Informatie

Je lidmaatschap bij VVKP zorgt ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van alle evoluties in het beroep zowel wetenschappelijk als professioneel!

Nieuwsbrieven

Via onze maandelijkse nieuwsbrieven krijg je snel alle recente informatie over de klinische psychologie in België en daarbuiten in je mailbox. Wanneer cruciale zaken wijzigen zal je als eerste op de hoogte worden gebracht via een newsflash. Zorg er zeker voor dat je mailprogramma vvkp.be toelaat als veilig adres zodat we niet in je SPAM terecht komen!

 
Dossiers 

Als lid van VVKP krijg je een handig overzicht in belangrijke inhoudelijke dossiers die onze divisies voorbereiden.  Als vertegenwoordiger van de klinisch psychologen bij de overheid zijn wij hét aanspreekpunt om alle relevante evoluties en initatieven tot bij onze leden te brengen.

 
Tijdschriften

Als lid van de VVKP krijg je ons wetenschappelijk "Tijdschrift voor Klinische Psychologie" magazine 4 keer per jaar in je brievenbus. Hierin kan je uitgebreide informatie vinden over relevante thema's uit de wetenschappelijke of professionele psychologie. Bovendien kan je genieten van interessante kortingen bij vele andere, relevante uitgeverijen in onze sector. 

 

Veelgestelde vragen mbt de uitoefening van het beroep

Veel leden contacteren ons vaak met allerlei vragen mbt de uitoefening van het beroep. Op deze pagina lijsten we die vragen systematisch op met de bijhorende antwoorden, waar mogelijk. Kijk dus alvast eerst even op deze pagina of je vraag erbij staat vooraleer ons secretariaat te contacteren. Op deze manier help je ons om de wachttijd tot antwoorden voor iedereen wat kleiner te maken. 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht