Contact

Heb je iets niet teruggevonden op de website, of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We proberen je zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen

Specifieke vragen

Voor vragen mbt de lidgeldprocedure vragen we je om eerst een kijkje te nemen op onze FAQ alvorens het secretariaat te contacteren!

Zit je met een vraag waarvoor je op de website geen antwoord vindt, neem dan eerst nog even een kijkje in onze rubriek met veelgestelde vragen! Vind je ook daar geen antwoord op je vraag, aarzel dan niet en

  • mail ons op info@vvkp.be. Onze medewerkers staan je zo snel mogelijk te woord of verwijzen je door naar een collega met kennis van zaken.
  • neem telefonisch contact op met het secretariaat elke werkdag tussen 9u30 en 12u30 op het nummer 02.2181620.  Word je telefoontje niet beantwoord, zijn we waarschijnlijk extern aan het werk of eventjes een dagje vrij. Probeer het dan a.u.b. later nog eens.  Wij proberen de vrije dagen steeds op de homepage aan te geven.

Plaatsen van een vacature of zoekertje

Wil je een vacature, zoekertje of opleiding plaatsen? Neem dan een kijkje op de pagina met de voorwaarden.

Plaatsen van een aankondiging voor een workshop, studiedag of opleiding

De voorwaarden om workshops, studiedagen of opleidingen in de agenda te laten opnemen en via sociale media en onze nieuwsbrief te verspreiden vind je terug in ons tariefoverzicht (zie bijlage onderaan). Om hier meer informatie rond te krijgen, neem je contact op met het celhoofd Communicatie.

Bestuursleden en medewerkers

Op onze wie-is-wie kan je de contactgegevens en functies terugvinden van alle bestuursleden, medewerkers en coördinatoren van werk- en intervisiegroepen.

VVKP - nieuw adres !!!

Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Oude Graanmarkt 48 
1000 Brussel

info@vvkp.be

Voor algemene inlichtingen: 02.218 16 20 (Tin Siegers)

Voor boekhouding: 0470.84 65 10 (Martine Vandeweyer)

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht