Therapieland start Vlaamse e-Health Pilot

11-09-2017
Vanaf 4 september start Therapieland, een organisatie bestaande uit psychologen, met een Vlaamse e-Health Pilot, voor de duur van 3 maanden. De bedoeling is Vlaamse therapeuten laten proeven van dit e-Health platform Therapieland en de mogelijkheden die het de therapeut en de cliënt biedt. 

Therapieland onderscheidt zich van andere e-Healthaanbieders, omdat wij onze modules zelf ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Daarom heeft ons platform ook een moderne, sociale media-achtige look-and-feel, waardoor Therapieland zeer toegankelijk en prettig is om mee te werken. Ook werken wij niet met lange ‘saaie’ lappen tekst, maar juist met inspirerende video’s, animaties, creatieve opdrachten en videotherapeuten. Wat ons bovendien uniek maakt is dat de cliënt op een gemakkelijke manier zijn omgeving kan betrekken bij zijn behandelingen, zoals partner, familie of vrienden. Zij krijgen handvatten hoe om te gaan met de problematiek van de cliënt. 

Heb jij interesse in deze pilot? Gedurende de looptijd (3 maanden) krijg je je eigen account en kun je kosteloos gebruik maken van alle e-Healthmodules. Deze modules kun je onbeperkt inzetten bij jouw cliënten. Er wordt een korte training voorzien, zodat jij goed kunt opstarten met de modules. Bedenk tijdens het gebruik of er aanpassingen gemaakt moeten worden voor de Vlaamse GGZ. Na afloop van de pilot, zal er geëvalueerd worden over de ervaringen van jou en je cliënten. 

Het is werkelijk een proevertje van e-Health want je hangt nergens aan vast! Wanneer je na de looptijd beslist om toch niet met Therapieland door te gaan, word je account op inactief gezet, je kan dan geen nieuwe cliënten meer uitnodigen. De cliënten kunnen zelf altijd nog in hun account bij het programma wat zij aan het volgen waren, hier hebben zij levenslang toegang toe. 
 

Meer info en mogelijkheid tot deelname, vind je via deze link.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht