Stageplaats gezocht! Observatiestage 3de bachelor klinische psychologie

13-06-2018

In het kader van de programmahervorming binnen de klinische psychologie wordt vanaf volgend jaar voor het eerst in de 3de bachelor een observatiestage ingericht binnen de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent. Het aantal afstudeermogelijkheden in het onderwijslandschap wordt steeds groter en studenten vinden het dan ook moeilijk om hierin keuzes te maken. Deze 5-daagse observatiestage moet hen hierin ondersteunen zodat ze reeds sneller in de opleiding inzicht krijgen in het klinische werkveld en zo kunnen kijken of de job van klinisch psycholoog en de bijhorende setting iets voor hen is.

Hiervoor zijn we dan ook op zoek naar diverse stagegevers die bereid zijn een student te helpen in hun keuze-en ontwikkelingsproces. Aangezien het de eerste keer is dat we deze observatiestage aanbieden, zal het alvast een hele uitdaging zijn om voldoende kwalitatieve stageplaatsen te garanderen voor onze grote groep studenten.

In bijlage vindt u alvast een folder met de nodige informatie en via deze link kunnen stagegevers hun interesse registreren.  

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht