Nieuwe functietoewijzing klinisch psychologen in federale voorzieningen

20-04-2018
Werk je als psycholoog in loondienst in een federale voorziening (vb. ziekenhuis)? Dan ga je tegen het einde van deze maand een nieuwe functietoewijziging krijgen van je directie. Omdat deze toewijziging belangrijke consequenties kan hebben voor je loon en positie binnen het ziekenhuis, heeft de VVKP, in samenwerking met de VVPAZ een dossier rond IFIC uitgewerkt op de website. 

Oproep aan de collega's in loondienst!

Sluit je aan bij de VVKP en vervoeg de divisie voorzieningen. Het IFIC - dossier toont het belang van de beroepsvereniging voor de collega's in loondienst. De nieuwe functietoewijziging vanuit IFIC is allerminst een valorisatie van het huidige en toekomstige werk van de klinisch psycholoog. Het is bovendien duidelijk dat de klassieke vakbonden het niet opnemen voor onze beroepsgroep. 

We moeten ons dus sterker organiseren als groep, willen we kunnen wegen op dit dossier. Daarom  willen we een warme oproep lanceren aan alle collega's die in loondienst werken binnen een voorziening: sluit je aan bij de VVKP en neem deel aan onze divisie voorzieningen of de diverse andere werkgroepen!

In alle geval lees heel goed onderstaand dossier vooraleer je je akkoord geeft aan je directie over je nieuwe functietoewijzing. 

Geef deze info zoveel mogelijk door aan je collega's, laat het goed circuleren. Lang niet iedereen is immers aangesloten bij de VVKP en zal deze info dus mogelijks niet krijgen. 

IFIC - dossier VVKP website

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht