Lancering van de De Jonge Psycholoog!

11-07-2018
De Jonge Psycholoog
De Jonge Psycholoog is een nieuwe, onafhankelijke nieuwswebsite gericht aan klinisch psychologen. We trachten collega-psychologen (werkend en in opleiding) op de hoogte te houden van de actualiteit binnen de geestelijke gezondheidszorg en de psychologie als wetenschap. Met De Jonge Psycholoog willen we een online platform aanbieden waar psychologen zich blijvend kunnen informeren over een wetenschap en zorglandschap in verandering.

We bieden de mogelijkheid aan eenieder om zijn of haar stem te laten horen. Als redactielid wordt je naam opgenomen in de redactielijst en beschik je over inloggegevens waarmee je volledig autonoom en op eigen tempo artikels kan schrijven en plaatsen op de website. Je kan bovendien een korte biografie schrijven die automatisch aan je artikels wordt toegevoegd en kunnen lezers ook gemakkelijk al je artikels raadplegen. Als redactielid van De Jonge Psycholoog heb je toegang tot een ruim netwerk van collega-psychologen en kan je je artikels aanbieden aan een breed publiek van honderden tot zelfs duizenden mensen.

Heb je interesse om redactielid te worden van De Jonge Psycholoog? Laat ons dan zeker iets weten via www.dejongepsycholoog.be.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht