Train-de-trainer ACT mindful @ work

Wanneer: 
13-10-2017 09:30 tot 14-10-2017 16:30
Waar: 
Huis der Sport: Boomgaardenstraat 22, Berchem
Learn2ACT staat voor evidence-based blended Acceptance and Commitment Training en wil meer zijn dan een app!  Daarom worden opleidingen aangeboden in contextuele gedragswetenschappen zoals Motiverende Gespreksvoering, Gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapy.  

Ben je bezig met ACT en wil je graag met ACT aan de slag in groep?  Dan is deze train-de-trainer opleiding iets voor jou.  In twee dagen leer je hoe je ACT kan toepassen bij mensen die gebukt staan onder milde tot matige stressklachten.

Vanuit het moto 'beter voorkomen, dan genezen' werd de training ACT mindful @ work ontwikkeld.  De training richt zich op mensen met milde tot matige stressklachten.  In twee groepssessies van 3 uur leren deelnemers zich bewust worden van hun waarden op het gebied van hun werk en hun privé-leven en vervolgens stappen zetten in de richting van hun waarden.  Na zes weken is er een boostersessie.  Buiten de sessies kunnen deelnemers gebruik maken van de Learn2ACT app.  Met behulp van de app hebben ze hun ACT-tools steeds bij de hand.

Meer info vind je in de folder onderaan en op de Learn2ACTwebsite.

VVKP-leden genieten van 15% ledenvoordeel  op hun inschrijving!

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht